Lækker lyn-laks

– Hurtig og sund aftensmad, når du står i Føtex kl. 17 og ser fortvivlet ned i køledisken. Vi takker Mr. Umahro for inspiration.

To lakse-stykker

Et æble eller to

En halv melon (honningmelon eller en anden med lyst kød)

To håndfulde vindruer

En håndfuld oliven – helst uden sten

En håndfuld friske basilikumblade

Salt og peber


1. Tænd ovnen på 175 grader.

2. Fjern evt. skin på laksen og skær i mundrette tern.

3. Halver oliven og vindruer.

4. Fjern kernehuset i æblet og skær i både.

5. Fjern melonens kerne med en ske og skær den i tern på størrelse med  laksen.

6. Smid alle ingredienserne op på en bageplade med bagepapir og vend rundt.

7. Sæt i en 175 grader varm ovn i ca. 10 minutter – maden er klar, når  der kommer mælkelignende hvid saft på laksen.

Sørg for at få lidt af alle ingredienserne i hver mundfuld, så får du fuld valuta for pengene og masser af god karma.

// er du ikke vild med oliven, kan du bruge kapers i stedet

// frisk basilikum kan skiftes ud med frisk rosmarin

Skriv et svar