Spidskål med mynte og marinerede rosiner

Det ligner forår i et fad og tager 7 minutter at lave.

Et halvt spidskål
2 dl rosiner
1-2 dl æblejuice
Mynteblade
Olivenolie
Salt og peber

Spidskålssalat

1. Læg rosiner i blød i æblejuice. Rosinerne skal være dækket. Lad dem trække så længe som muligt. Gerne en dags tid.

2. Snit kålet.

3. Pluk mynteblade af stænglen og hak groft.

4. Dræn rosinerne. Gem juicen, de har ligget i blød i.

5. Vend rosiner og mynte i kålen.

6. Lav en dressing af æblejuicen, et par spsk. olie og salt og peber. Hæld over.

Nyd!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Spidskål med mynte og marinerede rosiner
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Der er lukket for kommentarer.