Rå rabarber crumble

– lynhurtig og uden ovn. Denne rå version af rabarber crumble topper vores hitliste.
Opskriften tager udgangspunkt i denne bloggers rabarber-kage.

Fyld:
200g rabarber, skåret i grove stykker
60g søde dadler
appelsin, både saft og skal, så helst en øko
1 spsk. hørfrø
1/2 spsk. FiberHusk/Psylliumfrøskaller (kan undlades – stivner/samler kompotten)

Crumble:
100g nødder (gerne forskellige – f.eks. mandler, paranødder, cashew osv.)
25g havregryn
2 spsk. agavesirup
1 spsk. kokosolie
1/2 tsk. vaniljepulver eller korn fra 1/2 vaniljestang
1/2 tsk. salt
Evt. ahornsirup

 

1. Kør alle nødderne på en foodprocesser til, de er finthakkede.

2. Bland nødder, havregryn, kokosolie, vanilje, salt og agavesirup sammen i en skål. Sød med ahornsirup, hvis nødvendigt. Det skal klistre lidt sammen.

3. Kør alt rabarberfyldet på foodprocesseren. Mængden af dadler varierer alt efter, hvor søde rabarberne er, så smag dig frem. Det samme gælder for appelsinsaft. Du skal bruge cirka halvdelen af skallen til at rive i.

4. Fyld en tredjedel af crumblen i bunden af et fad. Læg rabarberfyldet ovenpå. Slut af med at drysse resten af crumblen over.

5. Nyd. Eller hvis du er tålmodig, kan du lade den trække 10 minutter i fryseren.

Summary
recipe image
Recipe Name
Rå rabarber crumble
Published On
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)

Skriv et svar