Verdens bedste saltmandler

– vi elsker mandler! Og efter mange lange eksperimenter, er vi kommet frem til, at denne version ikke bare er den letteste at lave, men også giver den bedste smag.

120 g mandler
3 g salt – en blanding af groft og fint er ideelt, men ikke nødvendigt
3 g olie

1. Smid mandler, salt og olie i en pose eller bøtte med låg og ryst. Shake shake – og hæld ud på en bageplade med bagepapir.

2. Vent til ovnen er præcis 150 grader hot, og lad nødderne få præcis 14  minutter. Ikke mere og ikke mindre – og sørg for temperaturen er 150  grader.

3. Køl af og server!

SOJA-variant:

Du kan også lave en variation med soja. Undlad salt og olie, men hæld i stedet en lille sjat soja i pose/bøtte og shake! Sørg for, der ikke er mere soja end det, der hænger på mandlerne. Ellers bliver det branket og bittert.

SPICY-variant:
Du kan også give saltmandlerne et drys krydderier for at spice dem op – prøv med et lille drys paprika eller cayennepeber eller spidskommen. 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Verdens bedste saltmandler
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)

Skriv et svar